top of page

Leonidas Pralinco, bijna een halve eeuw het lekkerste aanbod

Leonidas pralines

De drie winkels van Leonidas Pralinco: al 48 jaar een gevestigde waarde in de Gasthuisstraat in Turnhout, 45 jaar op de Grote Markt in Herentals en 43 jaar aan het Statieplein in Mol. Niet alleen onze rijkelijke ervaring, ook ons overheerlijk én uitgebreid assortiment zijn de troeven in  onze drie winkels.

Leonidas
Leonidas Pralinco

Leonidas pralines…

Leonidas pralines

Fan van chocolade? Dan wordt u ongetwijfeld fan van Leonidas Pralinco. Hier vindt u immers het grootste assortiment aan de populairste Belgische pralines. Leonidas Pralinco verwent u met het complete Leonidas assortiment, inclusief de laatste niet te missen trends.

En meer!

Leonidas pralines

Naast de befaamde Leonidas pralines kunt u hier uw hart ophalen voor doopsuiker, bonbons, marsepein en koekjes. Ontdek ook onze flessen wijn, geschenkmanden en cadeauverpakkingen van en met Leonidas produkten en andere onweerstaanbare lekkernijen.

Geschenken om mee uit te pakken

Leonidas pralines

Vaderdag, Moederdag, Pasen, Kerstmis, een verjaardag, een feest, de liefde, een andere speciale gelegenheid of een kleine attentie: elk moment is goed om een originele geschenkmand te geven of te krijgen. Wij stellen de mooiste geschenkmanden voor u samen met zoetigheden en drankjes. Leonidas Pralinco helpt u graag in uw keuze!

Altijd lekker garantie

Leonidas pralines

Al wat bij Leonidas Pralinco over de toonbank rolt, is stuk voor stuk super vers, van uitstekende kwaliteit en natuurlijk ongelofelijk lekker. Omdat al onze lekkernijen zoveel gevraagd worden door tevreden klanten, wordt ons aanbod constant vernieuwd. Onze producten smaken steeds naar vers… en naar meer!

Bedankt voor uw bericht!

Leonidas Pralinco, uw bezoekje waard!

Leonidas pralines

Kom proeven van onze uitzonderlijke klantvriendelijke service of u nu bij Leonidas Pralinco in Turnhout, Herentals of Mol binnenstapt. Wij wachten u op met keuze, kennis en kwaliteit.

Steeds een vrijblijvende offerte!

MOL

HERENTALS

TURNHOUT

Openingsuren

TURNHOUT

ma-do:
9u30-12u30 en 13u30-18u
vr-za:
9u-12u30 en 13u30-18u

HERENTALS en MOL

ma-do:
9u30-12u30 en 13u30-18u15
vr-za:
9u30-12u30 en 13u30-18u

Confiserie Pralinco is reeds meer dan 48 jaar een gevestigde waarde in de Gasthuisstraat in Turnhout,
al 45 jaar op de Grote Markt in Herentals & is al sinds 1974 gevestigd op het Statieplein in Mol.
U kan er terecht voor doopsuiker, geschenkmanden, cadeauverpakkingen en allerhande lekkernijen.

Leonidas pralines
bottom of page